Elektromonteur

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreidassortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.


De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 350 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!


Voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:


ELEKTROMONTEUR
(fulltime m/v)


De functie:

Als elektromonteur ben je samen met je collega’s van de afdeling Projekt B.V. verantwoordelijk voor het verzorgen, aansluiten en in stand houden van tijdelijke, facilitaire voorzieningen en huisvesting. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in (petrochemische) industriële omgeving.

Je voert je werkzaamheden zelfstandig alsmede in teamverband uit, zowel intern als extern. Uiteraard voorzien we jou van de juiste uitrusting om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Periodiek overnachten op locatie maakt onderdeel uit van de functie.


Jouw taken zijn:

 • Verzorgen, aansluiten en in stand houden van tijdelijke, facilitaire voorzieningen en huisvesting
 • Verzorgen van keuringen conform NEN 3140 en NEN 1010
 • Zorgen voor een adequaat magazijn- en voorraadbeheer
 • Zorgdragen voor een veilige manier van werken en werkplek
 • Op een verantwoorde manier omgaan met de servicewagens met in achtneming van de wegenverkeerswet


Het profiel:

 • MBO niveau 2/3 werk- en denkniveau verkregen door een opleiding elektrotechniek, bij voorkeur in het bezit van het diploma monteur sterkstroominstallaties
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Uitstekend technisch inzicht verkregen door ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties
 • In het bezit van een certificaat NEN 3140 – NEN 1010 en rijbewijs B, bij voorkeur beschik je over de certificaten VCA basis, hoogwerker-, verreiker- en heftruckcertificaat of minimaal de bereidheid deze te behalen
 • Je werkt oplossingsgericht en gestructureerd, met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je beschikt over analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Je bent flexibel, hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid tot overnachting op locatie (ca. 2 keer per jaar 4 weken aaneengesloten)
 • Voldoende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschift, basiskennis van de Engelse en Duitse taal
 • Woonachtig in de regio Sittard


Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Een parttime dienstverband behoort niet tot de mogelijkheden. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.


Interesse?
Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met dhr. B. Willems (Projectleider) op telefoonnummer 06-51099929. 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
17-10-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
elektro, monteur
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Limburg
Trefwoorden
elektro, monteur