Chauffeur (CE) - 2 ploegen

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 350 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto!


In verband met uitbreiding zijn wij voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:


CHAUFFEUR (CE) - 2 ploegen
(fulltime m/v)


De functie:

Als chauffeur ben je een belangrijke schakel in de dienstverlening van Collé. Je bent verantwoordelijk voor het laden, transporteren en lossen van machines en bent het gezicht van de organisatie bij de klant. Desgewenst geef je op locatie een korte gebruiksinstructie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van het bezorgen en ophalen van machines.

Het soort machines waarmee je werkt loopt zeer uiteen, van hoogwerkers tot heftrucks, van verreikers tot graafmachines. Na een gedegen interne opleiding ga je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren. Het wagenpark bestaat uit goed uitgeruste vrachtwagens, waarmee je samen met een vaste collega in 2 ploegen rijdt.


Het profiel:

  • Je bent minimaal in het bezit van een geldig rijbewijs B en CE. Tevens beschik je over een chauffeursdiploma, met minimaal 1 jaar rijervaring en onbesproken rijgedrag;
  • Je hebt ervaring met het transporteren van grote machines;
  • Bij voorkeur beschik je over de certificaten VCA basis, heftruck/reachtruck, hoogwerker en verreiker of de bereidheid deze te behalen;
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar, servicegericht en representatief;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereidt om in 2 ploegen te werken. Tevens ben je beschikbaar voor meerdaagse opdrachten met overnachting op locatie en hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de regio Sittard

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Een parttime dienstverband behoort niet tot de mogelijkheden. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en fietsplan). Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.


Interesse?
Wacht niet langer en solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken! Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Mevr. K. Mertens (HR Officer) 046-4574100. 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
05-06-2018
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
MBO
Salaris
Trefwoorden
chauffeur, logistiek
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Limburg
Trefwoorden
chauffeur, logistiek