Accountmanager Projecten

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.
De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 350 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto.

De divisie Collé Rental & Sales Projekt B.V. is gespecialiseerd in de realisatie van tijdelijke huisvesting. Als full service partner voorzien wij in de gehele inrichting, sleutelbeheer, mogelijke catering, schoonmaak etc.etc. Mogelijkheden op locatie, van een tijdelijk materiaaldepot tot en met een permanente reparatie-, keurings- en servicedienst zijn onderdeel van het dienstenpakket.
Voor onze divisie Collé Rental & Sales Projekt B.V. zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:


ACCOUNTMANAGER


De functie:
Wij zijn op zoek naar een praktisch ingestelde persoon, verantwoordelijk voor de acquisitie van projecten op het gebied van verhuur van tijdelijke huisvesting, hef & hijsmiddelen en aanverwante zaken. Je bent een energieke en resultaatgerichte manager welke zelf commerciële activiteiten ontplooit, regelt en organiseert. Samenwerking en communiceren met zowel de klant alsook de afstemming met de interne organisatie is de sleutel tot succes. Je denkt in oplossingen en neemt jouw verantwoordelijkheid. De Benelux en Duitsland vormen jouw werkgebied. De Accountmanager rapporteert aan de Commercieel Manager.


Het profiel:

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring in de richting van commercie en/of techniek;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring als accountmanager binnen een dynamische, veeleisende, commerciële, technische organisatie. Ervaring in de wereld van verhuur van tijdelijke mobiele werkruimtes is een sterke pre;
  • Bij voorkeur beschik je over een zakelijk netwerk in de Benelux en Duitsland binnen de bouw, chemie en industrie;
  • Je beschikt over leiderschap, je hebt een empathisch vermogen.
  • Je bent gedreven, betrokken, proactief, resultaat- en klantgericht;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. De Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheers je in woord en geschrift. De Franse taal is een pré
  • Je schakelt snel, bent urgentie- en organisatiegevoelig en beschikt over een hoge werkethiek en passie voor je werk;

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de dimensie en dynamiek van deze belangrijke positie.

Interesse?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de dhr. M. Wrobel (Commercieel Manager) op telefoonnummer 06-50515753.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
01-11-2017
Standplaats
Sittard
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
in onderling overleg, passend bij deze rol
Trefwoorden
Commercieel Management Unitbouw bouw chemie industrie
Branche
Machines en installatiebouw
Provincie
Nederland
Trefwoorden
Commercieel Management Unitbouw bouw chemie industrie